PULAU PINANG BAKAL MENJADI SINGAPORE 2

Adalah dimaklumkan bahawa parti ultra kiasu dan bapak segala cauvinis, DAP kini sedang menggiatkan usaha ‘rezoning’ atau membuat garis persempadanan semula semua penempatan penduduk Pulau Pinang.

Rancangan di sebalik itu ialah menjadikan semua kawasan majoriti pengundi Melayu berpecah menjadi kecil dan tiada suara majoriti di semua tempat.

"Grand Design" parti serpihan PAP ber ideologi komunis ini dikhabarkan dan sampai keperingkat pertengahan. Laporan pembahagian sempadan dan juga penstrukturan semula kawasan pengundi telah pun dibentangkan.

Untuk ini orang Melayu akan dipindahkan dalam bentuk kumpulan –kumpulan kecil dan dipindahkan ketengah-tengah kawasan pengundi Cina. Manakala para pengundi Cina pula dalam bentuk kumpulan yang besar dipindahkan kekawasan penduduk orang melayu untuk menjadikan bilangan mereka melebihi bilangan penduduk Melayu.

Dan usaha gampang si cauvinis ini akan dijalankan secara beransur-ansur dan juga secara diam-diam agar tidak dapat dihidu oleh parti melayu di Pulau Pinang. Mungkin juga draft "Grand" Design ini akan di gunapakai secara menyeluruh di Selangor pula nanti.

Semua calon DAP dan Pakatan akan menang mudah jika usaha persempadanan semula ini berjaya dilaksanakan di Pulau Pinang. Malah ia juga akan berjaya memenangkan semua calon DAP jika di adaptasikan perlaksanaannya di Selangor.

Untuk makluman semua, cara inilah yang telah dibuat oleh Lee Kuan Yew sebaik saja dia berjaya mengeluarkan Singapura dari Persekutuan Malaysia pada tahun 1965.

Bapak Komunis itu telah melakukan kerja-kerja persempadanan semula dengan memecahkan kelompok pengundi-pengundi melayu di banyak kawasan di Singapura.

Rancangan Lee Kuan Yew yang dipuja oleh Nik Aziz ini amat berjaya, kerana selepas itu di Singpura, tidak seorang pun orang Melayu boleh bertanding mewakili penduduk Melayu.

Ini adalah kerana mereka sudah dipisahkan dalam kelompok yang amat kecil ketempat-tempat yang berjauhan. Maka menganga lah melayu Singapura pada masa itu hingga kini dan bersorak gembiralah puak-puak cauvinis PAP kerana berjaya "memijak kepala" melayu.

Kini legasi Lee Kuan Yew bakal diteruskan oleh Lim Guan Eng di Pulau Pinang setelah bapaknya Lim Kit Siang tak berjaya mendapat tempat didalam tampuk pemerintahan sewaktu zaman Tun Mahathir.

Lim Guan Eng yang diangkat sebagai khalifah kepada puak-puak munafiqeen Pas adalah pemuja tegar kepada Lim Kuan Yew. Tentunya Lim GE akan mendapat tunjuk ajar bertaraf "first class" seperti juga Husam dan mentornya Anwar.

Usaha pecah dan perintah puak-puak Ultra kiasu DAP ini sebenarnya adalah turutan daripada usaha-usaha mereka untuk menghancurkan pengaruh politik melayu di Pulau Pinang dan negara ini.

Sejak bermulanya penguasaan "parasit-parasit" ini di Pulau Pinang, pelbagai agenda untuk meminggirkan melayu dilaksanakan.

Antaranya adalah seperti berikut :-

1) Menyampaikan bantuan fakir miskin di tokong. Kebanyakan penerima bantuan adalah melayu/Islam.

2) Mengambil alih tanah wakaf di kawasan pulau dan usaha merebut tanah melayu di tanah besar.

3) Takbir raya di pertikai dan dibuat laporan polis oleh bangsa kafir kiasu ini di Bukit Mertajam.


4) Menyekat permohonan menukar status tanah T.O.L kepada pegangan kekal (contohnya 10 permohonan ,8 dari cina 2 dari melayu,8 pemohon cina lulus,2 melayu langsung tidak dilayan)

5) Menghina dan cuba menghapuskan tulisan jawi di Penang Free School.

6) Ketua kampung di halang dan tidak dipercayai untuk menjalankan tugas (di pantau oleh penyelaras DAP).


7) Bantuan kepada sekolah cina berjumlah 10 juta manakala untuk sekolah agama tahfiz hanya 75 ribu. Berlainan pula di Selangor yang tuntutan puak Ultra Kiasu ini mahukan bantuan dibahagikan samarata.

8) Banyak wang dana dan peruntukan kepada YB DAP disalurkan secara tidak adil,tokong tokong didahulukan,pembaikan dan bantuan kepada rakyat setempat tidak di bantu(rujuk di pejabat daerah).

9) Banyak kontrak untuk membina rumah kos sederhana/rendah dirancang pembinaan di tanah besar Seberang Perai untuk mengalihkan melayu dari mendiami kawasan Pulau.

Ini hanya sebahagian kecil usaha kafir kiasu DAP meruntuhkan penguasaan melayu di Pulau Pinang. Belum lagi dikira perjanjian mereka dan juga "pembahagian harta rampasan perang" diantara sesama mereka dan bangsa mereka.

Saya yakin, ramai diluar sana akan menyalahkan pengundi2 melayu Pulau Pinang diatas segala yang terjadi sekarang.

Tapi harus diingat, Umno masih mengungguli kerusi orang melayu selepas PRU12 lalu. Pulau Pinang terlepas ke tangan Ultra Kiasu DAP setelah undi cina dan india beralih dari Gerakan, MIC dan juga MCA. Ini bermakna, kebanyakan pengundi melayu masih bersama Umno di Pulau Pinang.

Mungkin ada segelintir melayu "pekak" yang memihak kepada pembangkang di Pulau Pinang setelah tindakan ahli parlimen Kepala Batas yang mendapat "ilham dalam tidur" menaikkan harga minyak dan juga menyebabkan melayu huru hara setelah mendapat kuasa.

Tindakan paling bangang mengundi pembangkang di Pulau Pinang oleh segelintir pengundi melayu pula bolehlah diibaratkan seperti "marahkan nyamuk, kelambu habis dibakar".

Kita boleh melabelkan mereka sebagai bodoh ataupun sewaktu dengannya. Dan kita sewajarnya mengatakan "padan muka" dan "rasakan akibatnya" kepada melayu Pulau Pinang. Begitu juga dengan melayu di Selangor yang tak kurang deritanya.

Tetapi jika dilihat dari skop yang lebih luas, Apakah kita mahu parti yang ber ideologikan komunis DAP ini terus mencatur arah politik di negara ini? Apakah kita mahu parti berfahaman cauvinis ini perlahan-lahan menghapuskan pengaruh melayu dan kuasa politik melayu?

Jadi, apa yang berlaku sekarang di Pulau Pinang dan juga di Selangor adalah merupakan perkara asas kepada permulaan tapak penguasaan politik serpihan parti PAP ini.

Mereka dilihat begitu bijak mengasimilasi sentimen dan juga kehendak bangsa melayu didalam melaksanakan kepentingan mereka untuk berkuasa.

Segala tindak tanduk mereka sebenarnya tidak langsung ada istilah berkompromi dan juga ada erti belas kasihan didalam usaha mewujudkan "dinasti" mereka sendiri. Pembentukan penguasaan total mereka lebih penting dari segalanya.

Sekarang...,segalanya terpulang kepada kebijaksanaan minda anak-anak melayu..., serta juga para pemimpin besar ataupun kecil melayu untuk "bersilat" apabila berhadapan dengan bangsa KAFIR ini.

Apakah kita yang mengaku sebagai anak melayu yang diamanahkan menjaga maruah warisan bumi Malaysia ini daripada leluhur terdahulu, ingin sekali lagi melihat tanah air kita dirampas seperti mana Singapura dan juga Pulau Batu Puteh?

Apakah juga kita yang diamanahkan untuk mewariskan bumi bertuah ini kepada generasi akan datang, sekali lagi mahu melihat bangsa kita dijajah??

Bangunlah wahai bangsaku. Bangun pertahankan maruah bangsamu. Bangun mendaulatkan tanahair mu. Bangun memelihara HAK mu.

Jangan lagi biarkan KAFIR-KAFIR itu "merogol" kesucian maruah bangsamu. Jangan biarkan lagi KAFIR-KAFIR itu "meliwat" mindamu. Janganlah lagi biarkan KAFIR-KAFIR itu "menodai keperawanan" tanah airmu.

Bangunlah......, bangunlah demi Agama, Bangsa dan Tanahair. ALLAHU AKBAR !!!

0 comments:

Post a Comment